Renault TALISMAN dizajn

Renault TALISMAN

Galerija


Renault TALISMAN

Dizajn

Igrajte na kartu zavođenja.

Uživajte u izbalansiranim proporcijama

Elegantan i prostran, Renault TALISMAN se čini kao sastavni dio puta, stapa se sa njim. Fluidne linije njegovog prednjeg dijela naglašene su standardnim dvobojnim naplatcima, dostupnim u veličinama od 18 " ili 19".
Njegova površina je glatka poput stakla i istaknuta preciznim i zaoštrenim linijama, koje od poklopca motora do poklopca prtljažnika potvrđuju njegovu dinamičnost i suvremenost .

Njegova široka ramena koja počivaju na njegovim savršeno isklesanim kotačima izražavaju i odišu snagom i moći. Njegova vitka figura istaknuta kromiranim lajsnama privlači poglede. Površina njegovog zadnjeg stakla vas poziva i mami da uđete u njegovu unutrašnjost, široku i velikodušnu.

Dozvolite da vas zavede njegov odlučan prednji dio

Pripremite se na to da ćete privlačiti pažnju. Prednji dio Renault TALISMAN odražava njegov jak karakter i temperament moćne limuzine. Rafinirane kromirane linije i široka maska pojačavaju njegov robustni stil .

Prepoznatljiv zahvaljujući high-tech svjetlosnom potpisu, Renault TALISMAN ima karakteristična LED svetla u obliku slova C*.

* LED svijetla su dostupna kao opcijska ili serijska u zavisnosti od nivoa opreme.

Oduševit će vas svjetlosni potpis njegovog stražnjeg dijela

Pronađite ravnotežu i razliku u stražnjem dijelu Renault TALISMAN. Jak i upadljiv, njegov svijetlosni potpis je odmah prepoznatljiv.

Opredijelite se za različitost izborom aluminijskih naplataka

Izaberite nešto posebno i različito. 16", 17", 18" ili 19" u zavisnosti od cilja, aluminijski naplatci dopunjuju estetski izgled vašeg Renault TALISMAN-a.

Uživajte u urednoj unutrašnjosti

Uživajte u pažnji koju vam nudi završna obrada u unutrašnjosti Renault TALISMAN. Njegova unutrašnjost dizajnirana oko visoke središnje konzole, izražava se kroz plementitost izabranih materijala. Dizajnirate vašu instrument tablu kako želite, moguće su mnoge konfiguracije. Sa taktilnim i ergonomskim tabletom povezanim na R-Link 2 osetljivim na dodir, doživite intuitivno multimedijalno iskustvo na velikom ekranu.

Originalni središnji ekran od 8.7 inča (22 cm), omogućava vam da intuitivno komunicirate sa vašim Renault TALISMAN-om.
HUD (Head Up Display) displaj pojednostavljuje vašu vožnju. Bit će te informirani o svemu bez sklanjanja pogled sa puta. Izaberite sa ekrana režim vožnje Multi-Sense® i osvjetljenje koje vam odgovara.

Renault TALISMAN

Videos