Novi MEGANE R.S. oprema i tehnologija

Prianjanje na cestu

Vrhunska oprema


Da bi automobil izvrsno prianjao na cestu, inženjeri odjela Renault Sport poboljšali su osnovne elemente koji su doveli do uspjeha novog modela MEGANE R.S.
  • Sistem neovosnog prednjeg ovjesa osovine upravljača potpuno je redizajnirana. Napravljen od laganog i otpornog aluminija, sada je krući.
  • Novi ograničeni diferencijal proklizavanja, proizveden u Torsenu, opremljen je asimetričnom stopom prijenosa pri ubrzavanju kako bi se poboljšala trakcija i preciznost sistema prednjeg ovjesa
  • Kočnica je u ravnini s novim motorom i sadrži nove Brembo diskove promjera 335 mm te diskove od lijevanog željeza i aluminija.
Megane R.S.

Tehnologija 4CONTROL


Prvi u svom segmentu, novi  MEGANE R.S. donosi upravljanje sva četiri točka 4CONTROL koji je specijalno osmislio odjel Renault Sport.

Rezultat: još veća agilnost u oštrim zavojima i iznimna stabilnost u brzim zavojima.
Megane R.S.

2 vrste šasija: Sport ili Cup


Prikladno za dnevnu vožnju, šasija Sport omogućuje vam da udobnost popratite dinamičnim načinom vožnje. Nešto čvršća šasija Cup bazira se na trkaćim performansama.

Opruge, amortizeri, graničnici i prečke protiv prevrtanja itd. Stručnjaci odjela Renault Sport dizajnirali su specifične dijelove i revidirali sve kontrole obje šasije.
Megane R.S.

Hidraulički graničnici kompresije


Bilo da se radi o šasiji Sport ili Cup, svaka ima četiri hidraulička graničnika kompresije koji služe kao sekundarni amortizeri.

Na šasiji Cup oni omogućuju optimalno prianjanje na cestu na svim terenima. Na šasiji Sport pružaju nenadmašnu udobnost u dom segmentu vozila, a ne narušavaju sportski dojam.

Tehnologija

Funkcije

R.S. svjetla Vision Full LED

Uživajte u svjetlima visokih performansi s našom ekskluzivnom tehnologijom LED s više reflektora.

Oblikovana kao šahovska polja kako bi podsjećalna na utrke, dodatna prednja svjetla novog MEGANE R.S. imaju četiri funkcije: služe kao svjetla za maglu, osvjetljavaju u zavojima, funkcioniraju kao pozicije i duga svjetla.

R.S. Monitor

R.S. Monitor

Uz R.S. Monitor pratite prikaze svoje vožnje u stvarnom vremenu na ekranu sistema R-LINK 2 . Poboljšani dizajn i ergonomske značajke omogućuju još jednostavnije korištenje.

Za još veću autentičnost vašeg iskustva, R.S. Monitor Expert omogućuje snimanje vožnje radi analize ili djeljenja na društvenim mrežama.

R.S. vožnja

MULTI-SENSE i R.S. način vožnje
Prilagodite svoj doživljaj vožnje! Upotrebom tehnologije MULTI-SENSE i načina vožnje R.S. možete za tren oka prijeći u Sportski ili Trkaći način vožnje.

Multimedija

Megane R.S.

Multimedijski sistem R-LINK 2


Radio, navigacija, momoć u vožnji itd.
Multimedijski sistem R-LINK 2 omogućuje vam jednostavnu interakciju s funkcijama vozila.

*Ograničeno pokrivanje Bosne i Hercegovine navigacijskim kartama i internet povezivosti. Za detaljene informacije obratite se ovlaštenom Renault koncesionaru
Megane R.S.

R-LINK Store

Unaprijedite svoj sistem R-LINK 2 jednostavnim spajanjem s trgovinom R-LINK Store i otkrijte brojne aplikacije dizajnirane upravo za upotrebu u vašem automobilu.
Megane R.S.

Audiosistem BOSE®

 Opremljen s četiri zvučnika Bose ® visoke definicije i subwooferom, novi MEGANE R.S. poziva vas da uživate u iznimnom glazbenom doživljaju.

Sigurnost