TRAFIC oprema i tehnologija

TRAFIC

Sigurnost

Vozite bezbrižno

ESP nove generacije

Zadržite kontrolu nad svojim Renaultom TRAFIC u svim okolnostima. Nova generacija ESP-a otkriva razinu opterećenja vozila omogućavajući mu da učinkovitije prilagodi svoju putanju .

Pomoć pri kretanju na uzbrdici

Na nagibima većim od 10% vaš Renault TRAFIC automatski stoji na mjestu dvije sekunde, omogućujući vam da neometano krenete.

Dvostruko širokokutno osvrtno ogledalo na vratima

Vaši manevri su jednostavniji. Osvrtna ogledala na vratima omogućuju vam da vidite kotače vozila kada parkirate. Više ne morate brinuti o oštećivanju svojih guma.

TRAFIC

Udobnost i ergonomija kabine

Udobna sjedala koja obuhvaćaju putnike

Zahvaljujući gušćoj pjenu i posebnoj pažnji posvećenoj njenom oblikovanju, sjedala u novom Traficu nude odlično bočno držanje. Svako će u njima naći svoj idealni položaj za vožnju i optimalno ih namjestiti po visini, uzdužno i u leđnom delu, a tu je i upravljač koji se namješta po visini i dubini.

90 litara prostora za odlaganje u kabini

Trebate pretince za odlaganje? Novi Renault TRAFIC dolazi s još korisnijim rješenjima, s 14 pretinaca za odlaganje raspoređenih u putničkoj kabini, uključujući pretinac od 54 litre za velike predmete.

Povežite R&GO radio

Radio također dolazi s mogućnošću upućivanja "handsfree" poziva s podrškom za Bluetooth, audiopriključkom i USB ulazom na prednjoj ploči i drugim USB ulazom koji se nalazi uz držač pametnog telefona. Idite za bitnim.

R&GO radio CD player

Radio, CD player, "handsfree" pozivi s podrškom za Bluetooth®, audiopriključak na prednjoj ploči i dva USB ulaza. R&GO radio CD player puno je više od samog radija!

Media Nav: multimedija ne može biti jednostavnija


Pomiješajte posao i zadovoljstvo uz Media Nav! 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir, Bluetooth tehnologija, glasovno upravljanje, radio s USB ulazima i audiopriključcima: uživajte u pristupu glazbi ili kontaktima jednim dodirom ili uz aktivaciju glasom na svojem mobilnom uređaju. Iskoristite prednosti Nav & GO navigacije u 2D ili 2.5D i ažurirajte svoje NAVTEQ karte pomoću svojeg računala u samo nekoliko klikova.

*Ograničeno pokrivanje Bosne i Hercegovine navigacijskim kartama i internet povezivosti. Za detaljene informacije obratite se ovlaštenom Renault koncesionaru

Držač za vaše prijenosno računalo

Trebate nešto hitno obaviti? Ako je potrebno, možete zaustaviti automobil i raditi na svojem prijenosnom računalu. Pretinac za odlaganje u naslonu središnjeg sjedala osmišljen je za smještaj vašeg prijenosnog računala.

R&GO: neka vaš pametni telefon preuzme kontrolu

Pristupite značajkama svojeg pametnog telefona i Renaulta TRAFIC zahvaljujući aplikaciji R &amo; Go, praktičnoj, pametnoj aplikaciji dostupnoj za Apple iOS i Android. Slušajte svoju omiljenu glazbu, upućujte pozive, upravljajte uz CoPilot® Premium. Povezan s vašim Renaultom TRAFIC putem Bluetootha, R&GO također vam omogućuje korištenje funkcije Driving ECO2 da primijenite ekonomičniji stil vožnje ili da vas informira o nadolazećem zakazanom održavanju

Držač tableta

Držač tableta nalazi se iznad radija, a u njega stanu tableti veličine od 12,2 do 26,9 cm. Vaš multimedijalni tablet biće sigurno smešten i uvek nadohvat ruke.

Držač pametnog telefona

Držite svoj mobilni telefon nadohvat ruke. Možete staviti svoj telefon u nagibni držač i napuniti ga putem utičnice u blizini

Klima uređaj

Ručni ili automatski klima uređaj za optimalnu udobnost u kabini (serijski ili uz doplatu, zavisno od verzije)

Novi TRAFIC

Uređenje za profesinalnu upotregu


Novi TRAFIC

Oprema

PALETA DODATNE OPREME

POPREČNI KROVNI NOSAČ - GALERIJA

Čelična ili aluminijska, dostupna za sve verzije Trafica, krovna galerija omogućuje sasvim siguran prijevoz glomaznih predmeta na krovu vozila. Dostupna je u dodatnoj opremi.

MREŽE NA STAKLIMA


Mreže na staklima štite od provale kroz stražnje ili bočna vrata. Dostupne su kao dodatna oprema.

PRAG PRTLJAŽNIKA


Stilska zaštita praga teretnog prostora vozila.

TEPISI


Od tkanine ili gumeni, osiguravaju potpunu zaštitu poda kabine. Rađeni su po mjeri i posebno osmišljeni upravo za ovaj model. Pričvršćuju se vrlo jednostavno pomoću dvije kopče i ne smetaju papučicama. Lako se održavaju. 

Dostupni su u dodatnoj opremi.

TRAFIC

Dupla kabina