TRAFIC dizajn

TRAFIC

Galerija


TRAFIC

Dizajn

Dinamičan i robustan dizajn

Novi TRAFIC

Motori

Elastičan i vrlo štedljiv motor
Tražite li dinamične performanse uz nisku potrošnju goriva? Odaberite motor s turbo punjačem promjenjive geometrije. Učinkovit i povoljan, motor dCi 90 savršen je za putovanja u centar grada. Prilagodljiviji motor dCi 115 nudi više snage i okretni moment od 320 Nm pri 1.500 o/min*. S idealnom ravnotežom između dinamičnih performansi i ekonomične potrošnje goriva, prikladan je za gradsku vožnju i duge relacije i može se pohvaliti vrlo skromnom potrošnjom goriva u kombiniranom ciklusu od 6,5 l/100 km*.

Sada dostupna u segmentu dostavnih vozila, tehnlogija Twin turbo daje više snage i učinkovitiju potrošnju goriva. Čak i s velikim teretom, još uvijek uživate u živahnom, odzivnom ubrzanju. S potrošnjom goriva u kombiniranom ciklusu od 5,9 l/100 km* i emisijama CO2 od 155 g po km*, motor Energy dCi 120 Twin turbo može se pohvaliti impresivnom potrošnjom i emisijama.

* Potrošnja goriva homologirana u skladu s odgovarajućim propisima

Novi TRAFIC

Pokretni ured

Vaš mobilni ured

Pokretna kancelarija

Prilagodljiv položaj za vozača, pažljivo dizajnirana napredna moderna sjedala, prostori za odlaganje radnog alata i različiti pretinci za odlaganje. Osmislili smo sve za vašu ugodu iz dana u dan.

Trebate nešto hitno obaviti? Ako je potrebno, možete zaustaviti automobil i raditi na svojem prijenosnom računalu. Pretinac za odlaganje u naslonu središnjeg sjedala osmišljen je za smještaj vašeg prijenosnog računala.

Trebate pretince za odlaganje? Novi Renault TRAFIC dolazi s još korisnijim rješenjima, s 14 pretinaca za odlaganje raspoređenih u putničkoj kabini, uključujući pretinac od 54 litre za velike predmete.

Novi TRAFIC

Praktičnost teretnog prosotra

Praktičnost teretnog prostora

Novi Trafic nudi praktičan i efikasan teretni prostor. Pametno otvor u pregradi omogućuje prijevoz najdužeg tereta na tržištu: 3,75 m u verziji L1, 4,15 m u verziji L2. Zapremina teretnog prostora od 5,2 m3 na verziji L1 i 6 m3 na verziji L2 optimizirana je zahvaljujući kockastom obliku prostora. 
U ponudi je i bogata paleta opreme i dodatne opreme koja će olakšati utovar i garantirati siguran prevoz tereta. Prije svega su to unutarnji krovni nosač, sistem blokade zadnjih lijevih vrata i do 18 prstena za pričvršćivanje kao i kartica "slobodne ruke" koja olakšava otključavanje i ulazak u vozilo. Na kraju, Novi  Trafic osmišljen je tako da olakša sve nadogradnje i prilagodi se zahtjevima vašeg posla.