Renault TALISMAN Initiale Paris dizajn

Renault TALISMAN Initiale Paris

Galerija


Renault TALISMAN Initiale Paris

Vanjski dizajn

Dozvolite da vas zavede

Odaberite biti drugačiji

Elegantan i prostoran, Renault TALISMANINITIALE PARIS sljubljuje se s cestom.Njegove odmjerene i elegantne linije naglašene su 18-inčnim ili 19-inčnim dvobojnim aluminijskim naplatcima uokvirenim kromiranim trakama. Lako ga je prepoznati zahvaljujući distinktivnom svjetlosnom potpisu, pa se Renault TALISMANINITIALE PARIS ističe i danju i noću.Od poklopca motora do prtljažnika odiše dinamičnim, modernim stilom.

Odaberite biti drugačiji

Elegantan i prostoran, Renault TALISMANINITIALE PARIS sljubljuje se s cestom.Njegove odmjerene i elegantne linije naglašene su 18-inčnim ili 19-inčnim dvobojnim aluminijskim naplatcima uokvirenim kromiranim trakama. Lako ga je prepoznati zahvaljujući distinktivnom svjetlosnom potpisu, pa se Renault TALISMANINITIALE PARIS ističe i danju i noću.Od poklopca motora do prtljažnika odiše dinamičnim, modernim stilom.

Oduševit će vas svjetlosni potpis njegovog stražnjeg dijela

Pronađite ravnotežu i razliku u zadnjem dijelu Renault TALISMAN Initiale Paris. Jak i upadljiv, njegov svjetlosni potpis je vrlo prepoznatljiv.

Opredelite se za različite aluminijske naplatke

Izaberite nešto posebno i različito. 16", 17", 18" ili 19" u zavisnosti od cilja, aluminijski naplatci dopunjuju estetiku vašeg Renault TALISMAN Initiale Paris.

Uživajte u smirenom i elegantnom interijeru

Iskoristite prednosti prostranosti. Puno prostora za glavu sprijeda i straga, prednja sjedala u stilu poslovne klase u avionu, puno mjesta za noge straga... Renault TALISMAN nudi zonu udonosti.

Usudite se biti profinjeni

Iskusite novi stupanj stila i udobnosti.Uživajte u tišini i kvalitetnoj unutrašnjosti koje predstavljaju najbolji materijali. Grijana i ventilirana prednja sjedala s masažnim funkcijama pružaju nenadmašnu udobnost, a poboljšana su senzualnim osjetom koji pružaju presvlake od Nappa kože. U vožnji dobivate najbolje: prilagodljiv doživljaj vožnje zahvaljujući sustavima MULTI-SENSE, 4CONTROL, varijabilni ovjes, automatski EDC mjenjač i još mnogo više.

Eksperimentišite emocijama uz Multi-Sense®

Iskusite novi doživljaj tokom vožnje. Sistem Renault Multi-Sense spaja tehnologije kako biste intenzivno proživljavali vaša putovanja: šasija 4Control sa upravljanjem na 4 kotača, kontrola amortizera, pokretačka snaga, EDC automatski mjenjač, odziv motora, iskustvo vas nosi u novu dimenziju uživanja u vožnji.

Novi Renault TALISMAN Initiale Paris

Unutrašnjost

Uživajte u ugodnoj unutrašnjosti

Prepustite se toploj dobrodošlici

Zahvaljujući svojoj hands-free kartici, Renault TALISMAN Initiale Paris, vas prepoznaje čim se približite i pozdravlja vas. Uključuju se dnevna svjetla, svjetlo unutar vozila, retrovizori se pomjeraju i osvjetljavaju treren, na kraju se aktivira kompletno osvjetljenje. Bočni repetitori emitiraju svjetlosni signal kada otvarate vrata. Sjedala zauzimaju pozicije u kojima su bila posljednji put, a TouchScreen ekran vas pozdravlja i želi vam dobrodošlicu.

Kad stignete na odredište, sjedala se povlači unatrag 50 milimetara da bi vam olakšalo izlazak iz automobila. Čim se udaljite, Renault TALISMAN Initiale Paris se automatski zaključava. Još jednom prikazuje svoj svjetlosni potpis, a onda se on postupno gasi.

Uživajte u slobodi kretanja

Uživajte u prostoru unutar vozila. Visoki strop, široka središnja konzola, prednja sjedala kao u "Business klasi"... omogućuju vam značajnu slobodu kretanja.

Podijelite taj osjećaj prostora sa vašim putnicima na stražnjim sjedalima koja imaju dovoljno prostora za noge i širok prostor da se udobno smjeste.

Opustite se u unutrašnjosti

Iskoristite svakodnevne, dobro poznate trase kako biste se opustili. Za prednja kao i zadnja sjedala Renault TALISMAN Initiale Paris, predviđeni su nasloni za glavu kako bi se kod putnika smanjio bol u vratu. Sjedalo vozača kreće sa masažom leđa čim u njega sjednete zahvaljujući efikasnosti 4 motora koja su programirana da vas opuste tako što će vam masirati lumbalni dio leđa. Sjedalo vozača vam uvijek nudi idealan toplinski doživljaj bez obzira na vanjsku temperature budući da imajui ventilaciju i grijanje. U ekstremnim zimskim temperaturama, omogućite funkciju zagrijavanja upravljača kako bi se zagrijao sa -10 ° C na 35 ° C u vremenskom intervalu od 10 minuta .

Mnoštvo prostora za odlaganje čini vam život lakšim

Praktičan i modularan, Renault TALISMAN nudi mnoštvo rješenja za odlaganje. Ukupno imate 25 litara prostora za pohranu u kabini. Pića držite na hladnom u praktičnom, hlađenom odjeljku ispod naslona za ruku*. U prtljažniku imate obilnih 608 litara prostora. A otvaranje? Samo podvucite nogu ispod stražnjeg branika, ne može biti lakše!

Njegov automatski dvozonski klima-uređaj brine se za vas

Nema više magle na prozorima i vjetrobranskom staklu. Automatski dvozonski klima-uređaj Renaulta TALISMAN mjeri i kontrolira vlažnost u putničkoj kabini. Kvalitetu zraka u kabini možete poboljšati i pomoću multimedijskog sustava R-LINK 2.Čisti način rada pomaže smanjiti količinu bakterija i alergena koji ulaze u kabinu. Opušteni način stvara zdravu i opuštajuću atmosferu u vožnji ispuštanjem iona.

Senzor za otkrivanje toksičnih plinova

Filtri senzora toksičnosti blokiraju mikročestice. Sprječavaju prodiranje neugodnih ispušnih plinova, prašine i peludi u kabinu. U slučaju naglog pogoršanja zagađenja, prolaska kroz tunel ili vožnje iza vozila koje zagađuje, sustav za provjetravanje automatski započinje recirkulaciju zraka.