Novi KADJAR

Osjeti stvarnost

Renault EZ ULTIMO Concept

Već od:

38.000 KM

Life TCe 140 FAP

Otkrijite novi Renault KADJAR


Dizajn

Pobjegnite od svega sa stilomOstavite jak dojam

Potpuno redizajniran, novi KADJAR odiše samouvjerenošću izvana, a optimalnom udobnošću i kvalitetom iznutra.


Prednja i stražnja LED svjetla, antena u obliku peraje morskog psa, novooblikovana rešetka hladnjaka, robusni odbojnici i 19-ični točkovi smjesta privlače pažnju.

Kvalitetni detalji i završna obrada u kabini u skadu su sa profinjenošću SUV-a. Ergonomični novi KADJAR ima i novu središnju konzolu na kojoj je smješten 7-inčni tablet.

Za upravljačem

...a zašto ne biste skrenuli s utabanog puta...


Doživite uzbuđenje avanture svakog dana
Moćni motori, pogon na četiri kotača i zavodljiv dizajn... Novi KADJAR pruaž savršenu ravnotežu između performansi, učinkovitosti i svakodnevne vožnje.


Zahvaljujujći viskokoj udaljenosti od tla u vožnji i tri načina prijenosa - 4WD, 2WD s poboljšanim prijanjanjem i 2WD novi KADJAR vam omogućuje istraživanje novih obzora.


A, s ECO načinom vožnje ovaj svestrani SUV pomaže vam optimizirati potrošnju goriva.

Iskustvo u vozilu

...s udobnošću na umu...Uživajte u putovanju
Povišena sjedala, sjedala s jastucima prilagodljive duljine, USB ulazi, klimatizacija sprijeda i straga preklopiva stražnja klupa i pametni pretinci.

Novi KADJAR prilagođava se vašem stilu života kabinom koja svojim značajkama stavlja naglasak na udobnost.


Taj SUV ujedno donosi najnovije tehnologije, kao što su audio siste BOSE®, Easy Park Assist i R-Link 2. Ne zaboravimo usluge Renault EASY CONNECT koji povezuje vaš automobil i pametni telefon i tako vam olakšavaju život.

Sigurnost i pouzdanost

... dok vi bezbrižno vozite.


Vozite smireno
Novi KADJAR opremljen je inovativnim sigurnosnim značajkama kao što je aktivno kočenje u slučaju nužde koje vas upozorava kad postoji rizik od sudara.


Što se tiče pasivne sigurnosti, ovaj SUV nudi maksimalnu zaštitu svih putnika i pješaka.


Kombinirajući informacije senzora i kamera, novi KADJAR pomaže vam u svakom trenutku, bilo da vas čeka dug put autocestom ili da morate manevrirati u uskom prostoru za parkiranje.