MEGANE

Probudi svoju strast

Renault MEGANE

Već od

30.200 KM

Life TCe 100 FAP

Renault MEGANE

Dinamični i senzualni Renault MEGANE naprosto zrači. Njegove skladne proporcije i sportski elegantna linija pozivaju vas da odmah zauzmete svoje mesto za upravljačem.

Novi Renault MEGANE

Nova ograničena serija Limited

Ekskluzivan dizajn i LED dnevna svjetla C-shape

Napravite razliku u unutrašnjosti modela Renaulta MEGANE Limited! Dodajte ton njegovim aluminijskim 16-inčnim naplatcima Silverline. Njegova kućišta retrovizora u sjajno crnoj boji, zadnja zatamnjena stakla i kromirana oznaka Limited dodaju dinamičnost njegovom dizajnu i daju pravu notu njegovom stilu. Budite prepoznatljiv s njegovim LED dnevnim svjetlima C-shape.

Tehnologija

Ponovo otkrijte zadovoljstvo vožnje i pojednostavite svoj život zahvaljujući brojnim tehnologijama ugrađenim u Renault MEGANE Limited. Posebno ovo izdanje MEGANE smo obogatili s gratis Paket KLIMA koji sačinjavaju: automatski dvozonski klima uređaj sa senzorom otrovnih plinova i senzorom za kišu i automatskim uključivanjem/isključivanjem svjetala
U unutrašnjosti, šarmirat će vas njegova precizna završna obrada i smisao za detalje. Udobno smješteni u njegova sjedala sjajno crne boje sa srebrnim prošivima, spremni ste za istraživanje velikih metropola.
Za Renault MEGANE Limited, jedino je uputstvo: uživajte!

Renault MEGANE

GT Line

Doživite iskonski sportski užitak s novim Renault MEGANE-om.

Otkrijte ga

Doživite iskonski sportski užitak s Renault MEGANE-om. Odaberite vanjski izgled i unutrašnje uređenje u duhu verzije GT. Na izboru vam je široka ponuda motora!

Jedinstven vanjski izgled

Novi prednji branik s posebnim prednjim spojlerom i usisnicima zraka , spoljašnji branik s difuzorom, posebni 17 ili 18-inčni naplatci, plava boja karoserije Iron, ukrasni elementi u verziji Dark Metal, oznaka GT-Line na blatobranima i vratima prtljažnika... Prepustite se očaravajućem, jedinstvenom dizajnu novog Renault MEGANE GT-Line.

Ekskluzivna unutrašnjost

Otkrijte sportsku unutrašnjost koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Sjedala s integriranim naslonom za glavu i ojačanom bočnom potporom, poseban upravljač GT-Line, ekskluzivna unutrašnjost s ukrasima u plavoj boji Vollubilis, aluminijski umetci instrument table s oznakom GT-Line... Jednostavno vas mami da preuzmete kontrolu.

Odaberite motor

Odaberite motor koji vam najbolje odgovara. Svoj novi Renault MEGANE GT-Line možete opremiti većinom motora iz ponude novog Renault MEGANE-a*. Na raspolaganju su vam benzinski i dizel motori najnovije generacije.

* U zavisnosti od tržišta