Novi MASTER oprema i tehnologija

Novi MASTER

Poboljšana sigurnost

Nova generacija ESP-a

Radi vaše sigurnosti opremili smo Renault MASTER zadnjom generacijom ESP-a kao standard. Poboljšana je s tri ključne funkcije za vašu dnevnu upotrebu. Prošireno prianjanje optimizira sposobnost prianjanja uz cestu na površinama poput pijeska, blata i snijega. Pomoć na uzbrdici pomaže vam da krenete glatko čak i natovareni. Pomoć protiv zanošenja prikolice otkriva i ispravlja zanošenje.

Širokokutno ogledalo

Vozite bezbrižno sa širokokutnim ogledalom. Ogledalo za mrtvi kut vrlo je korisno na raskrižjima i ugrađeno je u štitnik za sunce te predstavlja veliku sigurnosnu prednost. Proširuje vaše vidno polje na desnoj strani.

Širokokutno ogledalo

Vozite bezbrižno sa širokokutnim ogledalom. Ogledalo za mrtvi kut vrlo je korisno na raskrižjima i ugrađeno je u štitnik za sunce te predstavlja veliku sigurnosnu prednost. Proširuje vaše vidno polje na desnoj strani.

Zračni jastuci i sigurnosni pojas

Renault MASTER posjeduje optimalan pasivni sigurnosni sustav: visokoučinkovit zračni jastuk kao standard na vozačevoj strani, sigurnosni pojas u tri točke podesiv po visini s ograničivačem opterećenja itd. Zračni jastuci za putnike, kao i bočni zračni jastuci također su dostupni kao opcija.

Stražnji senzor za parkiranje

Izbjegavajte izbočine. Prilikom manevriranja kratki zvučni signal koji se ubrzava upozorava na prepreku u blizini.

Kamera za vožnju unatrag

Uvucite se u najmanji prostor zahvaljujući stražnjoj kameri. Osim zvučnog alarma, slike s kamere za vožnju unatrag pokazuju se na zaslonu ugrađenom u vaš štitniku za sunce

Novi MASTER

Udobnost i tehnologija

Automatski klima uređaj

Prilagodite temperaturu do najbližeg stupnja kontrolom klima-uređaja. Zahvaljujući solarnom senzoru, sve se odvija automatski. Zimi uživajte u brzoj funkciji odmagljivanja.

Ručni klima uređaj


Radio povezivanje R&GO

Uživajte u glazbi sa CD MP3 radio uređajem. Telefonirajte sigurno s Bluetooth tehnologijom i spojite svoje prijenosne uređaje na USB priključak montiran na pojasu. Držite oči na cesti zahvaljujući kontrolama na upravljaču.

Aplikacija R&Go

Uklopite svoj mobilni telefon ili tablet u svoje vozačko okruženje. Jednostavno je pregledavati i upravljati vašim kontaktima i glazbom pomoću aplikacije Renault R&Go*! Možete smanjiti potrošnju goriva pomoću funkcije Driving ECO2.*Dostupna u trgovini Apple App Store (iOS) i Google Play (Android).

Multimedijski sustav R-LINK

Uživajte u najboljem od multimedije u automobilu! R-LINK nudi vam jednostavne značajke dizajnirane za upotrebu u pokretu. Veliki zaslon osjetljiv na dodir, moderno sučelje, Bluetooth, prepoznavanje glasa, Tom Tom navigacija, USB pričvršćen na pojas i audiopriključci... Ima baš sve!

Ključ sa Hands-Free pristupom

Jednostavno nosite hands-free ključ sa sobom. Otvaranje vrata se otvaraju jednostavnim pritiskom na kvaku vrata bez korištenja ključa.

Ključ sa 3 tipke

Omogućava daljinsko otključavanje/zaključavanje prednjih i stražnjih vrata.

Novi MASTER

Profesionalne prerade