MASTER dizajn

MASTER

Galerija


Novi MASTER

Twin Turbo, dvostruka efikasnost

Najbolja tehnologija za više snage i manju potrošnju
Novi Renault MASTER ostvario je cilj smanjenja potrošnje goriva i emisije CO2 uz istodobno povećanje performansi. Novi motori Energy dCi 135 i Energy dCi 165 s tehnologijom Energy TwinTurbo razvijaju veću snagu uz potrošnju goriva smanjenu i do 1,5 l/100 km*.Uz motor Energy dCi 165 Twin Turbo, dinamične performanse Renaulta MASTER čine ga jednim od najboljih na tržištu. Ubrzava od 0 do 100 km/h u samo 12 sekundi, prelazi 1000 m iz mirovanja za 33,9 sekundi i ubrzava od 80 do 120 km/h u šestoj za manje od 16 sekundi. Budite učinkovitiji.

Novi MASTER

Radni prostor u kabini

PRAKTIČAN I SVESTRAN
Optimalna vidljivost, ergonomske kontrole, podesiv položaj za vožnju, brojni pristupačni pretinci čine da kabina odiše profesionalizmom. Prostran, svijetao, komforan, također dobra klimatizacija i bolja zvučna izolacija učinit će vaše putovanje još ugodnijim i opuštenijim
Kada se zaustavite on se pretvara u ured: rotirajući stol vam omogućava da postavite na njega svoje osobno računalo ili dokumenta, ploča za pisanje za popunjavanje vaše uplatnice i brojna mjesta u kabini za odlaganje omogućavaju vam da sve svoje radne alate držite na dohvat ruke.

Novi MASTER

Kompletan asortiman

Kompletan asortiman

Novi Renault Master nudi široku lepezu mogućnosti: verzije furgon, produžena kabina, jednostruka ili dvostruka kabina, podvozje sa jednostrukom ili dvostrukom kabinom... Kompletirajući modele za prijevoz većeg opterećenja, Renault Master takođe nudi verzije sa jednostrukim ili dvostrukim kotačima.Novo, Renault Master sada postoji u verziji furgon L4 pogon sa jednostrukim kotačima s maksimalnom zapreminom od 17 m3, što dozvoljava utovar širih paleta: odličan kompromis između udobnosti i kapaciteta utovara!