Novi Renault KOLEOS oprema i tehnologija

Novi Renault KOLEOS

Tehnologija

Tehnologija ALL MODE 4WD

Podjednako udoban na svim podlogama, zemlji, snijegu, pijesku i asfaltu, novi Renault KOLEOS 4WD vam pruža sigurnost i zadovoljstvo u vožnji. Tehnologija ALL MODE 4x4-i vam nudi mogućnost izbora režima prijenosa da savladate sve situacije: auto, 2WD ili Lock omogućuju kontinuiranu raspodjelu okretnog momenta između prednje i stražnje osovine da bi se povećala sposobnost prolaza u bilo kojoj situaciji.

Izaberite sistem EASY BREAK

Zahvaljujući ovoj opremi, prtljažnik novog Renault KOLEOS pruža nekoliko konfiguracija. Za tren oka obara sjedala i ravan pod se prilagođava vašim potrebama.

Motorizirana vrata prtljažnika hands-free

Zahvaljujući detektoru ispod branika, jednostavnim pokretom stopala omogućen vam je lak pristup prtljažniku. Praktično kada imate zauzete ruke!

Novi Renault KOLEOS

Multimedija

R-LINK 2 : tablet na dodir za sva upravljanja


Otkrijte najnovije od automobilskih multimedijskih sustava. Besprijekorno ugrađen u instrumentnu ploču, novi, intuitivni i povezan tablet R-LINK 2 sa zaslonom osjetljivim na dodir omogućuje vam upravljanje svim funkcijama vašeg Renaulta KOLEOS.


*Ograničeno pokrivanje Bosne i Hercegovine navigacijskim kartama i internet povezivosti. Za detaljne informacije obratite se ovlaštenom Renault koncesionaru

Uživajte u naprednoj tehnologiji

Za vas, Novi Renault KOLEOS ponovo otkriva sve, čak i vaš način vožnje. Intuitivno integrirane, njegove tehnologije za pomoć u vožnji vam pojednostavljuju putovanja. Održavanje rastojanja, prilagođavanje osvjetljenja, kočenje u slučaju nužde, pa čak i parkiranje nikada nije bilo lakše.

Novi Renault KOLEOS

Sigurnost

Novi Renault KOLEOS, ocjenjen s 5 zvjezdica na Euro NCAP testu

Na osnovu procjene vozila u 4 domena - zaštita odraslih, zaštita djece, zaštita pješaka i tehnologije za pojačavanje sigurnosti - test Euro NCAP predstavlja mjerilo za sigurnost na Europskom nivou. Novi Renault KOLEOS je dobio 5 zvjezdica na tom testu, što je najbolja moguća ocijena. Za vas su ga naši inženjeri opremili najboljom aktivnom i pasivnom sigurnosnom opremom: zračni jastuci, sistem pomoći i podrške za sofisticiranu vožnju, predzatezači sigurnosnih pojaseva, adaptaciju branika i haube za slučaj incidenta sa pješacima... Dakle, vozite spokojni!

Inzistirajte na kvaliteti

Vozite sa povjerenjem. Da bismo osigurali vozilo vrhunske kvalitete, obavili smo testove vožnje i otpornosti na više od milijun kilometara!