Novi Reanult KOLEOS dizajn

Novi Renault KOLEOS

Galerija


Novi Renault KOLEOS

Dizajn

Dopustite da vas zavedu njegove zategnute i moćne linije

Novi Renault KOLEOS pravi je SUV koji ostavlja iznimno ekskluzivan dojam. Atletskim profilom, robusnim prednjim krajem, impozantnim stavom, napetim linijama istaknutima kromom i upečatljivim svjetlosnim potpisom LED Pure Vision zasigurno će plijeniti poglede. Smjestite se i osvojite cestu.

Uživajte u njegovoj elegantnoj i zaštitničkoj unutrašnjosti

Najkvalitetniji, precizno ugrađeni materijali besprijekorne završne obrade i mnogo više. Prepustite se profinjenom ozračju novog Renaulta KOLEOS. Prilagodljivo ambijentalno osvjetljenje, panoramski krov, veliki 8,7-inčni dodirni zaslon, 7-inčni TFT zaslon instrumentne ploče i jedinstvena akustika audiosustava Bose Surround donose intenzivan doživljaj u vožnji.

Doživite njegovu velikodušnu unutrašnjost, posvećenu vašoj udobnosti

Prostrana unutrašnjost novog Renaulta KOLEOS poziva vas u svijet udobnosti u koji ćete lakoćom stupiti zahvaljujući vratima koja se otvaraju pod širokim kutem. Uživajte u grijanim i ventiliranim masažnim prednjim sjedalima na kojima ćete se osjećati kao u dnevnoj sobi. Zahvaljujući brojnim pretincima za odlaganje i kliznom naslonu za ruku svaki putnik ima mjesto na kojem može odložiti svoje stvari. I putnici na stražnjoj klupi mogu uživati u ugodnoj toplini grijanih sjedala. Istinski luksuz!

Novi Renault KOLEOS

Video