Renault KANGOO oprema i tehnologija

Renault KANGOO

Multimedija

Ostanite povezani.

Telefon

Telefoniranje ne može biti jednostavnije! Dok vozilo miruje, jednostavno unesite broj ili pregledajte kontakte na zaslonu osjetljivom na dodir sistem Renault R-LINK. Kada vozite, držite ruke na upravljaču, a pogled na cesti i služite se sistemom za prepoznavanje govora. Štoviše, kad uđete u vozilo, R-LINK automatski sinkronizira vaš imenik i prikazuje popis kontakata zajedno s fotografijama (ovisno o telefonu).

Navigacija

Iskoristite povezani sustav za navigaciju TomTom i LIVE usluge kao što je TomTom Traffic, najbolji sustav s prometnim informacijama u stvarnom vremenu. Učinite putovanje jednostavnijim s najnovijim prometnim informacijama i kartama Europe (dostupne kao opcija).*Ograničeno pokrivanje Bosne i Hercegovine navigacijskim kartama i internet povezivosti. Za detaljne informacije obratite se ovlaštenom Renault koncesionaru

Usluge i vozilo

Olakšajte si život s predinstaliranim aplikacijama sistema R-LINK: E-pošta, Renault R-LINK Tweet, Vrijeme i Renaultova pomoć na cesti. Pristupite cijelom katalogu aplikacija sistema Renault R-LINK sa svog računala ili izravno iz svog novog Renaulta KANGOO. Na primjer, biste li voljeli čuti zvuk motora V8 svaki put kada ubrzavate? Odaberite R-Sound Effect da oponašate drugačiji zvuk motora od svojeg, zabave radi!*Internet povezivost nije dostupna u Bosni i Hercegovini. Ograničeno pokrivanje Bosne i Hercegovine navigacijskim kartama.  Za detaljne informacije obratite se ovlaštenom Renault koncesionaru

USB i Bluetooth radio

Svi KANGOO radiouređaji imaju USB priključak i funkciju Bluetootha. To vam omogućuje da upućujete "freehands" pozive* i slušate svoj prijenosni glazbeni player putem audiostreaminga.*Preporučuje se da se zaustavite kako biste telefonirali u potpunoj sigurnosti.

Renault KANGOO

Udobnost

Dopustite da Vas preveze.

Kamera za vožnju unatrag

Renault KANGOO opremili smo i kamerom za vožnju unatrag da bi maksimalno olakšali parkiranje na uskim gradskim ulicama.

Stražnji senzor za parkiranje

Ova funkcija upozorava vas na prepreke iza vozila nizom zvučnih signala čija se učestalost povećava što ste bliži prepreci.

Tempomat – ograničivač brzine

Postavite putnu brzinu ili maksimalnu brzinu tempomatom – ograničivačem brzine. Dostupan samo na modelima s novim motorima.

Eco vožnja

Renault KANGOO spaja performanse i učinkovitu potrošnju goriva zahvaljujući motorima Energy i dokazanim funkcijama eko-vožnje! Sjednite za upravljač predvodnika u svojoj kategoriji u pogledu potrošnje i emisija.

Senzor za kišu i automatsko uključivanje/isključivanje svjetala

Smješteni na vjetrobranskom staklu iza osvrtnog ogledala, ovi senzori automatski pale prednja svjetla kad pada noć i pokreću brisače kada počne kiša.

Automatski klima uređaj

Omogućuje elektroničku prilagodbu temperature i provjetravanja.

Renault KANGOO

Sigurnost

Sve što je potrebno da biste se osjećali zaštićeno.

Sistem ISOFIX

Stražnja sjedala i prednje suvozačko sjedalo opremljena su sigurnosnim sistemom za pričvršćivanje dječje sjedalice ISOFIX. Vaša dječja sjedalica bit će sigurno pričvršćena.

Ogledalo za nadzor nad djecom

Ogledalo za nadzor nad djecom može se prilagoditi ili prikriti po želji.

Isključivanje zračnog jastuka suvozača

Pričvrstite dječju sjedalicu na prednje suvozačko sjedalo na siguran način. Svjetlo na instrumentnoj ploči pokazuje ako je zračni jastuk isključen.

Cjeloviti komplet zračnih jastuka

Dva prednja zračna jastuka s programiranim trzajem, dva bočna zračna jastuka i dvije prednje/stražnje zračne zavjese. Sve što je potrebno da biste se osjećali zaštićeno.
Kangoo ESC

ESP

ESP vam pomaže zadržati kontrolu nad vozilom u slučaju privremenog gubitka prianjanja. Lagano kočenje primijenjeno na jedan ili više kotača drži vozilo na putanji.
Kangoo

Kretanje s mijesta na uzbrdici nikad nije bilo tako jednostavno

Za veću sigurnost, udobnost i bezbrižnost novi Renault KANGOO opremili smo sistemom za pomoć u vožnji koji djeluje na kočnicu i prilikom kretanja s mjesta na uzbrdici spriječava kretanje vozila unatrag.

Renault KANGOO

Pogonski sistemi

X-Track

X-Track  je alternativa sistemu s pogonom na četiri kotača kada vožnja ne zahtijeva sposobnost savladavanja prepreka. Izvorni diferencijal zamijenjen je LS diferencijalom. Taj se mehanički sistem prijenosa okretnog momenta temelji na trenju osam naizmjenično postavljenih diskova. Kada jedan kotač slabije prianja, blokirajući diferencijal prenosi do 25% okretnog momenta motora na kotač s najboljim prianjanjem. Povišeno podvozje vozila omogućuje savladavanje neuobičajenih prepreka na koje se može naići na zahtjevnim podlogama. Sistem X-Track uvijek je aktivan. Nije potrebno ništa poduzimati kako bi se aktivirao.

Extended Grip

Extended Grip je napredan elektronički sistem koji djeluje na pogonske kotače i poboljšava prianjanje pri kretanju ili malim brzinama, na mekanim podlogama sa slabom trakcijom ili na skliskim podlogama kao što su snijeg, blato ili pijesak. Omogućuje vozaču nastaviti vožnju bez proklizavanja ili zapinjanja. Vozač ručno aktivira Extended Grip kada vozilo stoji ili u vožnji (do brzine od 50 km/h), pritiskom tipke (sa sličicom vozila i stabla).

Renault KANGOO

Modularnost

Krenite na put

Funkcija ravnog poda

Preklopite sjedala jednim pokretom da biste dobili ravan pod koji daje utovarnu duljinu do 2,5 m u Renaultu KANGOO.

Inovativni krovni nosači

Pretvorite krovne nosače u krovnu rešetku za prtljagu, jednostavno i bez alata!

Stražnja polica u tri visine

Ovisno o Vašim potrebama, polica prtljažnika se može postaviti na jednu od tri različite visine. To Vam omogućava praktičnije slaganja stvari i veći iskoristivost prtljažnog prostora.

Renault KANGOO

Motori

Renault KANGOO spaja performanse i učinkovitu potrošnju goriva zahvaljujući motorima Energy i dokazanim funkcijama eko-vožnje!

Tehnologija Start & Stop

Zahvaljujući ovoj tehnologiji i sustavu obnavljanja energije usporavanjem, motor se automatski gasi kad je vozilo u mirovanju, što znači da nemate emisije zagađivača. Pritisnite papučicu kvačila i motor se gotovo trenutačno ponovno pokreće!Da bi omogućili višestruko pokretanje motora, naši inženjeri pojačali su starter i sustav ubrizgavanja. Preoblikovali smo donji dio motora da bi mogao provesti 410.000 ciklusa pokretanja (preko 300.000 km), gotovo sedam puta više nego na standardnom motoru bez tehnologije Start & Stop!

Otkrijte njegove motore

Renault KANGOO spaja performanse i učinkovitu potrošnju goriva zahvaljujući motorima Energy i dokazanim funkcijama eko-vožnje! Sjednite za upravljač predvodnika u svojoj kategoriji u pogledu potrošnje i emisija.

Renault KANGOO

Pretinci

Držite sve pri ruci

Prostor za odlaganje na instrumentnoj ploči

Taj lako dostupan prostor može držati olovke, blokove, A4 mape, knjige i časopise.

Džepovi za mape i pretinci za odlaganje kao u zrakoplovu

Džepovi na poleđini prednjih sjedala mogu se koristiti za odlaganje dokumenata, knjiga i časopisa.

Trostruki prostor za odlaganje kao u zrakoplovu

Putnici straga imaju vlastiti prostor za odlaganje.