KADJAR

Dosta je gledanja. Počnite živjeti.

Renault Kadjar

Renault KADJAR

Fluidne linije, izrazita ukrasna maska, izraženi bokovi, inovativan svetlosni potpis, 17" ili 19" aluminijski naplatci ... Renault Kadjar je izvor inspiracije i odlikuju ga robusnost, pouzdanost i sportski duh.

Renault KADJAR

Limited

Otkrijte ga

Upoznajte Renault KADJAR u posebnoj seriji Limited. Ova serija je oslonjena na paket opreme Zen obogaćena brojnim elementima, a neki od njih su:

  • Senzor za kišu i automatsko uključivanje/isključivanje svjetala
  • Automatska dvozonska klima sa senzorom unutrašnje temperature
  • Svjetla za maglu sprijeda s funkcijom praćenja zavoja i kromiranim obrubom
  • Renault Kartica slobodne ruke
  • Upravljač i ručica mjenjača presvučeni kožom
  • Aluminijski naplatci 17" Aquila
  • Električna preklopiva vanjska osvrtna ogledala

Renault KADJAR

Iconic

KADJAR Iconic

Stil još odlučniji, izgled još suvremeniji, ograničena serija Iconic privlači poglede.

Avantura u svečanom odijelu

Odlučite se za Renault KADJAR Iconic i dodajte stila vašim putovanjima. Prefinjene i elegantne linije, ekskluzivni 19-inčni naplatci Extrême u crnoj dijamant boji naglašenim crvenim centralnim poklopcem sa poliranim rombom, prednji farovi Full LED Pure Vision, crne zaštitne lajsne... Renault KADJAR se još jednom izdvaja svojim izgledom i jedinstvenošću.

Doživite grad na intenzivniji način

Uživat će te u njegovoj unutrašnjosti, od kožnih sjedala boje Carbon sa ugrađenim grijanjem do prvoklasnih podnih prostirača i crvenih šavova koji sa elegancijom naglašavaju dizajn unutrašnjosti. Čak smo pomjerili granice naše strasti prema detaljima tako što smo ukrasili dio oko otvora za ventilaciju mineralnom teksturom crne boje....Udoban i na putevima izvan grada, Renault KADJAR Iconic takođe prolazi kroz grad u velikom stilu.

Povezani uređaji

Tablet na dodir R-LINK 2 integriranim u instrument ploču, sistem za automatsko uključivanje dugih i kratkih svjetala, upozorenje na nenamernu promjenu prometne trake, upozorenje na prekoračenje brzine sa funkcijom prepoznavanja prometnih znakova... Renault KADJAR Iconic je izuzetno opremljen! On takođe nudi digitalni radio DAB Bose® Sound System i Easy Park Assist u opciji.


Renault KADJAR

Bose® Edition

Sofisticiranost i kvalitetna akustika

Renault Kadjar Bose® Edition spaja sportsku eleganciju sa jedinstvenim akustičnim doživljajem i nudi vam zadovoljstvo u vožnji.

Izuzetan dizajn

Renault Kadjar Bose® Edition odlikuje se ekskluzivnim Full LED Pure Vision svetlima, kućištima spoljašnjih ogledala u sjajno crnoj boji, 19" alu naplatcima Egeussa sa dijamantskim sjajem, multimedijalnim sistemom R-Link 2 sa ekranom osetljivim na dodir, a takođe i prepoznatljivim znakom Bose® na blatobranima i pragovima vrata sa potpisom Bose®.

Sofisticirana unutrašnjost

U unutrašnjosti je primetan akcenat na sofisticiranosti: volan od crne Nappa kože, unutrašnji kromirani dodatci, kromirana obloga zvučnika u prednjem dijelu vrata i specijalne presvlake sa svijetlo sivim šavovima za dodatni dodir elegancije. Uz doplatu možete izabrati kožne presvlake sjedala.

Kvalitet zvuka po meri

Priuštite sebi kvalitet zvuka Bose® po meri za akustiku na najvišem nivou. Dubina niskih tonova, izoštreni visoki tonovi, široka zvučna kulisa, originalan zvuk ... Audio sistem Bose® koji putnički prostor pretvara u koncertnu dvoranu, čine:
  • centralni zvučnik, koji zvuku dodaje prostornost,
  • šest zvučnika, koji su raspoređeni po putničkom prostoru za bogat i izbalansiran zvuk na prednjim i zadnjim sjedalima, pojačalo ispod suvozačevog sjedala sa sistemom za digitalnu obradu signala Bose®, koji je posebno dizajniran za putnički prostor Kadjara, niskotonski zvučnik u prtljažniku, koji osigurava duboke i prave niske tonove po cijelom putničkom prostoru.