Novi Renault CAPTUR oprema i tehnologija

Novi Renault CAPTUR

Tehnologija

Iskustvo inovacija

Pomoć za lako parkiranje - Easy Park Assist

Parkirajte automobil s lakoćom. Zahvaljujući Easy Park Assistu novi Renault CAPTUR izračunava raspoloživi prostor i preuzima kontrolu nad upravljače kako bi vam olakšao parkiranje. Potrebno je da vi samo upravljate gasom, kočenjem i brzinom. Senzori u prednjem dijelu, stražnjem dijelu, sa strane i stražnja kamera: dobijate zaštitu od 360° stupnjeva protiv sudara sa preprekama ili drugim vozilima.

Kamera za vožnju unatrag

Dopustite da vas vodi. S kamerom za vožnju unatrag, prednjim i stražnjim senzorima novi Renault CAPTUR pojednostavljuje sve potrebne manevre.

Renault kartica "Slobodne ruke"

Praktično. Sa svojom karticom "Slobodne ruke" novi Renault CAPTUR se otključava pritiskom na tipku na ručki vrata, a motor se pokreće samo pritiskom tipke START. Renault CAPTUR se sam zaključa kad se udaljite od njega uz zvučni i svjetlosni signal.

Sistem detekcije mrtvih kutova

Ne bojte se više mrtvih kutova. Senzori instalirani na svakoj strani branika sprijeda i otraga novog Renault CAPTUR omogućavaju sistemu da detektira vozila koja vam prilaze iz mrtvog kuta. Svjetlosni indikator na svakom od vanjskih retrovizora će vas upozoriti. Tada samo trebate prilagoditi svoju vožnju.

Sistem za pomoć pri kretanju na uzbrdici

Krenite bez problema i na strmom terenu! Renault CAPTUR je opremljen tehnologijom koja sprečava pokretanje vozila unatrag ili gašenje motora pri kretanju na uzbrdici. Senzor detektira nagib puta i osigurava nepomičnost vašeg automobila 2 sekunde tako da možete udobno da krenete.

Iznenadna prepreka?

U slučaju naglog kočenja, sistem za kočenje u nuždi novog Renault CLIO-a se aktivira da bi se smanjio zaustavni put.

Gubitak prijanjanja?

Sa sistemom za kontrolu stabilnosti (ESP), Novi Renault CLIO detektira gubitak prijanjanja u krivini. Ako proklizate, on raspoređuje vaše kočenje za vraćanje dobrog ležanja na putu.

Novi Renault CAPTUR

Multimedija

Ostanite povezani

Ostanite povezani

Navigacija, radio, muzika, telefonija… Sa našim ugrađenim 7 inčnim (18cm) tabletom na dodir, R-LINK Evolution* ili Media Nav Evolution**, pristupate za tren oka vašim multimedijalnim sadržajima.


* Inernet veza nije dostupna u Bosni i Hercegovina.

**Ograničeno pokrivanje Bosne i Hercegovine navigacijskim kartama i internet povezivosti. Za detaljne informacije obratite se ovlaštenom Renault koncesionaru

Radio connect R&Go

Radio R&Go omogućuje povezivanje s vašim pametnim telefonom pomoću aplikacije R&Go te omogućuje pristup multimedijskim sadržajima.

Novi Renault CAPTUR

Udobnost

Osvjetlite vaša putovanja i uživajte u vanjskom okruženju zahvaljujući fiksnom staklenom krovu novog Renault CLIO.

Stakleni krov

Osvjetlite vaša putovanja i uživajte u vanjskom okruženju zahvaljujući fiksnom staklenom krovu novog Renault CLIO. 

Preklopivi električni retrovizori

Zaštitite retrovizoren na tjesnim parking mjestima u gradu. Kada se udaljite od vašeg novog Renault CAPTUR, kartica "Slobodne ruke" zaključa vozilo te se istodobno automatski preklope vanjski retrovizori. Praktično!

Novi Renault CAPTUR

Učinkoviti motori

Motori, prijenos i smanjena potrošnja goriva